Σχετικά με την Εταιρεία

Η Fine Life Group είναι ένας διεθνής όμιλος εταιρειών παροχής οικονομικών, επιχειρηματικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών προς επαγγελματίες και ιδιώτες ανά τον κόσμο. Παρέχει στους πελάτες της ανταγωνιστικό πλεονέκτημα καθώς καλύπτει όλους τους τομείς δραστηριοτήτων. Με άρτια καταρτισμένο προσωπικό που αποτελείται από εξαίρετους επαγγελματίες, η ομάδα μας και οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας προσφέρουν πλήρη επιχειρηματική καθοδήγηση: εταιρικές υπηρεσίες, υπηρεσίες συμβουλευτικής σχετικά με χρηματοδοτήσεις, διεθνή φορολογικό σχεδιασμό, υπηρεσίες για φορολογικά και λογιστικά θέματα, εισαγωγή εταιρειών σε διεθνείς χρηματαγορές, συμβουλευτική σε αγορά και διαχείριση περιουσίας καθώς και καθοδήγηση σε διαχείριση ακινήτων, συμβουλές για μεταναστευτικά θέματα και απόκτηση άδειας διαμονής στην Ελλάδα. Και βεβαίως, μέσω των συνεργατών της, νομικές υπηρεσίες και συμβουλές που καλύπτουν όλο το φάσμα του ελληνικού και αλλοδαπού δικαίου.

Σε εποχές δύσκολες, όπως οι σημερινές, ο επιχειρηματικός κόσμος της Ελλάδας βρίσκεται αντιμέτωπος με πολλαπλές προκλήσεις. Από την μια πλευρά η χώρα βιώνει μια οξυμένη οικονομική κρίση, η οποία έχει ως αποτέλεσμα την υπέρογκη αύξηση των άμεσων και έμμεσων φόρων και των ασφαλιστικών εισφορών, καθώς και μεγάλες δυσκολίες στην επιχειρηματική χρηματοδότηση. Από την άλλη, ωστόσο, οι εποχές κρίσεων αποδεικνύονται πάντα και εποχές ευκαιριών: οι παραδοσιακοί κανόνες του επιχειρείν αλλάζουν, όταν οι κλασικές δομές καθίστανται πλέον ασύμφορες, και νέες προοπτικές διανοίγονται τόσο για τους ιδιώτες όσο και για τις επιχειρήσεις.

Στην Fine Life Group, είμαστε πεπεισμένοι για τις δυνατότητες της ελληνικής οικονομίας και τις μελλοντικές προοπτικές ανάπτυξης και γι’ αυτό παρακολουθούμε στενά τις επενδυτικές ευκαιρίες που παρουσιάζονται καθημερινά. Ο ρόλος μας είναι ξεκάθαρος: να υποστηρίξουμε πλήρως και εξ’ ολοκλήρου τον ιδιώτη, τον επιχειρηματία, την εταιρεία – μικρή ή μεγάλη – παρέχοντας τις κατάλληλες επιχειρηματικές συμβουλές, τον σωστό στρατηγικό σχεδιασμό, την βέλτιστη εταιρική διάρθρωση. Συμβουλευτική σε θέματα φορολογικού σχεδιασμού, μεσολάβηση για την εξασφάλιση χρηματοδότησης από διεθνείς χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς και funds, καθοδήγηση για την εισαγωγή εταιρειών σε διεθνείς αγορές, είναι μόνον κάποιες από τις εξειδικευμένες υπηρεσίες που παρέχει η εταιρεία. Διαθέτουμε την πείρα, την τεχνογνωσία, καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό και ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών σε παγκόσμιο επίπεδο, τα οποία εγγυώνται τον μοναδικό μας στόχο: την διασφάλιση των συμφερόντων και την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας.

Ο όμιλος εταιρειών της Fine Life Group, απολαμβάνοντας την απόλυτη εμπιστοσύνη των πελατών του, έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές του με  γραφεία στην Κύπρο, το Λονδίνο, τη Μόσχα, το Κίεβο, την  Τιφλίδα και την Αθήνα. Η ομάδα της Fine Life Group έχει ως πρωταρχικό στόχο να προάγει τα συμφέροντα των πελατών της στον ύψιστο δυνατό βαθμό, διασφαλίζοντας τα δικαιώματα τους και προσφέροντας την καλύτερη δυνατή επαγγελματική καθοδήγηση που θα ικανοποιήσει τις ανάγκες τους.

Η Fine Life Group, τα μέλη και οι συνεργάτες της, καταβάλλουν την βέλτιστη προσπάθεια ώστε να προάγουν θετικά τα συμφέροντα του διεθνούς πελατολογίου τους, βασισμένοι πάνω στην μακρόχρονη εξειδίκευση τους. Εμείς στην Fine Life Group, έχουμε το πάθος για ανάπτυξη με κάθε ευκαιρία, και δεν διστάζουμε μπροστά σε πολύ μεγάλες προκλήσεις που είναι σημαντικές για τους πελάτες μας.

Θα είναι χαρά μας να συνεργαστούμε και να σας προσφέρουμε τις πιο πλήρεις και ολοκληρωμένες υπηρεσίες στον τομέα της συμβουλευτικής επιχειρηματικής στρατηγικής. Να είστε απόλυτα βέβαιοι ότι οι προσδοκίες σας θα εκπληρωθούν στο ακέραιο.

 

Τα Γραφεία μας

Флаг России
Fine Life Moscow
Флаг Кипра
Fine Life Limassol
Флаг Великобритании
Fine Life London
Флаг Грузии
Fine Life Tbilisi
Флаг Греции
Fine Life Athens